Vår!

3 april, 2016

Idag blev det en skön 10-km runda, mestadels i skogen tillsammans med hunden. Kändes riktigt vårit ute, hade bara på mig t-shirt och en långärmad funktionströja. Lite kallt om händerna så det hade inte varit fel med ett par tunna vantar. Tror att varenda kotte var ute och eldade i sina trädgårdar idag, kändes som dimman i Lutzen här och där. Upptäckte att nån eller några kört enduro på stigarna härikring, hoppas det var en engångsföreteelse. Vill inte ha mina stigar förstörda av en massa motorcyklar, sen är det ju olagligt dessutom...

Under veckan som kommer har jag planerat för 4 pass, det längsta 12 km. Jag tar 2 veckor nu och kommer ikapp det jag missade när jag tog tränings-ledigt på semestern, så att jag inte drar på mig nån dum skada i onödan. Sprang i mina nya skor idag och de funkar fint, förutom et litet tryck på höger lilltå-"knoge". Hoppas att det släpper efter ett par gånger. 

Matmässigt har det funkat bra att vara utan socker och konstigheter. Det svåraste har varit att vara utan mitt kära kvarg, kvarg-knarkare som jag är. Jag ska ge det den här månaden, mår jag som innan så kommer jag att börja med kvaren igen då det är ett sånt lät sätt att få i sig protein. Delade mitt förra inlägg på facebook och fick med mig en hel del vänner på min april-utmaning, kul! Det är alltid lättare om man är flera. 

Hittade några tussilago 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!