Nu släpper det!

8 april, 2016

Känner mig riktigt nöjd med gårdagens pass! Min kompis Thobias hämtade upp mig och Disa på eftermiddagen och så åkte vi till Härskogen, ett fint friluftsområde nån halvmil från Lerum. Där finns bla ett 5-kilometers elljusspår, och 2 längre leder, en på 9km och en på 15km. Vi valde att springa nian igår. jag är inte riktigt i form för 15 än, plus att nian har kommunen gjort iordning, breddat och grusat. Normalt gillar jag vanlig stig mer men efter senaste dagarnas regn var det skönt att slippa vada.. (vilket i fick göra på nåt ställe ändå, tur att det var i slutet!)

Det regnade rätt bra när vi gav oss iväg men när man väl börjat så märker man ju inte av det! Det var riktigt skönt ute och Thobbe som är en mycket bättre löpare än vad är såg till att tempot var bra. Alltid bra att få pusha sig lite extra, det är precis vad jag behöver. Jag kan ha lite svårt att trycka på på mina pass, jag hamnar lätt i lufs-läge och kör samma tempo oavsett distans. 

Igår var första passet efter semestern som jag inte kände mig seg och tung, hittills har det känts som att varje fot vägt ett ton. Men nu kändes kroppen lättare och det var härligt att springa. jag märker att jag tappar en hel del i uppförsbackarna så kommer att springa mycket backe framöver. 

Kan inte säga om jag mår bättre på att bara äta ren mat, tycker det känns som innan. Jag har dock lagt till naturellt kvarg till kosten igen, det är ett sånt lätt sätt att få i sig protein och jag har inte hittat nån bra ersättare. 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!