Löparkroppen har gått ur sitt ide

9 april, 2016

Även denna vecka har jag haft fullt upp på jobbet, Magnus har varit borrest några dagar och dessutom behöver vi komma i mål med vårt lilla heminredningsprojekt. Vilket också betyder att jag inte riktigt har fått till lika många träningspass som jag urspringligen hade planerat. Men det går framåt, både i huset... och med löpformen!

I tisdags lyckades jag komma ut på en kortis på kvällen. Tanken var att bara jogga lite lugnt. Men när jag väl var hemma igen och tittade på klockan såg jag att jag hade sprungit de där sex ljuvliga kilometrarna i 4:37-fart. Det är kanske ingenting jämfört med vad jag kunde prestera för drygt ett år sedan, men det var definitivt min snabbaste runda i år. LYCKA.

Äntligen känns det som att kroppen har gått ur sitt ide och börjar piggna till igen, lagom till våren. Nu är det bara att behålla lugnet och hålla tummarna för att det fortsätter såhär. Då blir det säkert riktigt trevligt att springa Göteborgsvarvet i maj.

Idag bjöd jag mig själv på en lugn runda i skogen, imorgon tänkte jag försöka hinna med ett hederligt långpass. Vi lär vara rätt många som drar ut och springer imorgon... Jag önskar oss alla pigga ben och behagligt väder!Taggar

GöteborgsvarvetLångpass

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!