Innan världen vaknar

10 april, 2016

 

Jag älskar att träna eller promenera tidigt på morgonen, innan dagen drar igång. Idag var jag ute och promenerade med hunden halv sex på morgonen, just när solen började gå upp. Skulle iväg till jobbet annars hade jag kunnat vara ute hur länge som helst! Så skönt att vara ensam ute, inget folk, inga bilar, bara fågelkvitter och sina egna tankar..

Varje morgon när jag är ute tänker jag på hur underbart det är, men ändå får jag varje morgon slåss mot sängen som försöker sätta tvångströja på mig och vill tvinga mig att sova en stund till.. Förut var jag väldigt morgonpigg men nu är jag ett vrak tidigt på morgonen. Jag jobbar så oregelbundet, kan börja allt från 7 till 15 så det är svårt att få några rutiner..

Sprang en fantastiskt go mil igår. Trots att jag har bott i det här området i hela mitt liv finns det fortfarande stigar kvar som jag inte har testat. Älskar att springa och upptäcka nya platser! Igår blev det ungefär hälften stig, hälften grusväg. Stigen var kanonfin, kuperad och tuff! Solen stod mig precis i ögonen så såg knappt var jag satte fötterna. Men jag ska inte klaga, älskar att kunna vara ute i rätt så tunna kläder. Och utan mössa!

Benen svarade fint igår, kändes som att torsdagens lite snabbare pass med Thobias fick systemet att göra en omstart och fatta vad som ska göras! Trots tunga ben mot slutet gick det fint att trycka på. Imorgon blir det 10 eller 20 km, beror på dagsformen. Ska iväg på möte i Jönköpng imorgon så vi får se vad kroppen tycker efter några timmar på tåget..

Såhär ska skorna se ut efter ett pass! Ju lerigare dessto bättre :)

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!