Snart så!

20 maj, 2016

Har fortfarande inte kommit igång med träningen efter min förkylning, som blev mer långdragen än vad jag hade hoppats på. Snyter mig fortfarande 17 gånger i timmen och börjar bli orolig för att det är hjärnsubstans som kommer... För var ifrån skulle annars allt komma ifrån?? :)

Jag testade att springa på bandet igår, tänkte ta 3 lugna km men klev av efter en. Dels för att det inte kändes bra och dels för att det var så f-bannat tråkigt. Jag hade en riktig skitdag igår när allt var trist, bröjade oroa mig för ultravasan och hatade alla andra som kunde springa. Är det bara jag som blir arg när man möter en löpare under de perioder man själv inte kan springa? Jag kan bli riktigt grinig och tycka att livet är bra orättvist. Moget, jag vet...

Var ute med hunden idag och tyckte att kroppen kändes rätt ok så jag provade att springa lite. Så sprang ca 1,5km iklädd mysbyxor, fleecetröja och regnjacka. Tur att man bor i skogen så att man inte syns. Verkligen optimal löparklädsel, funderar på om det kan vara ett vinnande koncept inför sommaren tävlingar! Kroppen har inte protesterat nu i efterhand så ska prova att springa 3-4km imorgon och funkar det så tänker jag förklara den här sjukdomsperioden officiellt över. Slut på tycka-synd-om-sig-själv-perioden och början på träna-mycket-och-smart-perioden. 

Passade på att ta hand om fossingarna idag. Klippa naglar, fila och smörja så att jag inte åker på några onödiga blåsor och skavsår nu. Alldeles för dålig på det men ska försöka bli lite bättre på det. 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!