Blodomloppet!

4 juni, 2016

I onsdags blev de en tur till Göteborg för att springa Blodomloppet tillsammans med jobbet. Det var en supervarm dag så jag hade på känn att jag inte skulle slå några personliga rekord. Det var mycket folk och stämningen var  på topp vad annat kan de bli när sommaren äntligen gjort entré!

Man kunde välja mellan att springa/gå 5 km eller att springa 10 km, och inte åker jag ända till Göteborg för att bara springa 5 km, så såklart valde jag 10 km. Banan var två varv på en slinga runt i Slottsskogen. De där med två varv tycker jag är lagom knäckande, när man kommer på andra varvet och vet precis vad som ligger framför, jag är typen som hellre gör ett varv som är längre. Men nu var de ju inte så långt, så de gick bra. Det var oxå lite halv knäckande när man på andra varvet kom in på slutspurten för Göteborgsvarvet, där det står 20 km men istället hade man 5 km kvar..

Jag var med i ett lag om 5 personer som min jobb arrangerade, det var jag och en till som skulle springa 10 km, de andra skulle promenera. Tog de ganska lugnt, med tanke på värmen, men som tur är var den största delen av banan i skugga, så jag blev inte helt utsliten. Kom in på 1.04 vilket kändes helt ok, både med tanke på värmen och den långa uppförsbacken x2...

När vi kommit runt väntade en picknickkorg och de var riktigt trevligt att sitta och pusta ut med lite mat och trevligt sällskap. Där och då lovade min chef att hon skulle betala avgiften för Göteborgsvarvet nästa år om jag springer i företagets T-shirt, taget! Jag anmälde mig till varvet redan ett par dagar efter årets varv, så nu behöver jag bara skicka kvittot! :)

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!