Maratonmagi och nya mål för hösten

4 juni, 2016

Hej! 


Jag har varit ganska tyst här på bloggen efter Göteborgsvarvet, men det betyder såklart inte att jag har slutat springa. Fast jag har tagit det lugnt och framför allt njutit mycket i efterskott av att jag tog mig i mål. Däremot har jag inte riktigt haft några nya planer på lopp eller tider.
Men idag så lossnade det.


Jag har gått runt på stan och hejat fram både eliten och de lite långsammare löparna på Stockholm maraton hela dagen.

Det kändes faktiskt helt ok att inte vara med och springa själv, men jag blev bra sugen ändå. Det är något alldeles extra med maraton.
Och målgången i Stadion! Det finns inte mycket som är vackrare. Jag har hejat så jag har ont i halsen och fick verkligen hålla tillbaka tårarna därinne på Stadion. Maratonmagi.
Respekt för både de snabbaste löparna i täten och alla kämpar som behöver några fler timmar för att komma i mål. Ni är bäst!Med lite distans till mina egna maratonlopp kan jag nu nästan vara mer stolt över att jag ändå har sprungit tre stycken själv, än vad jag var strax efter. Men hur sugen jag än blev idag, så tar jag inga överhastade beslut ännu. För det krävs en hel del för att springa 42,2 kilometer (och då helst snabbare än man gjort innan... som läget är nu skulle jag nog ha ganska svårt att slå mitt eget PB på 3:53)...

Som sagt, hatten av och stort grattis till alla som tog sig runt idag.


Vad har jag för planer framöver då?
Jo, jag tänker fortsätta springa men med fokus på att ha kul och inte kräva för mycket av mig själv. Loppmässigt så blir det troligtvis en start på Midnattsloppet i Stockholm i augusti, då jag fick en startplats av en kompis. Och så råkade jag visst anmäla mig till Stockholm halvmaraton i eftermiddags :-D


Välkommen att fortsätta följa mig alltså, antingen här eller via Instagram (@siwese). Vi kanske ses!


Taggar

Midnattsloppetstockholm halvmaratonStockholm maraton

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!