Fartlek

7 juni, 2016

Imorse när jag vaknade var jag sjukt trött, snoozade så länge jag bara kunde. Blev några sena nätter i helgen, inte van vid det längre! Tant börjar bli gammal.. :)

Jobbade fram till halv sex, och klockan hann bli över nio innan allt med handling och matlagning och sånt var avklarat. Var så trött och inte alls sugen på att ge mig ut och springa, men gjorde det i alla fall, något jag ju är väldigt nöjd med nu!

Jag hade tänkt att det skulle bli en lugn "kom-igång"-runda efter lördagens långpass, men det kändes så bra så fick bli ett spontant pass med fartlek istället. Full fart uppför nån backe, spurta mot hunden, mm mm. Kul med ett lite annorlunda pass, annars blir mina pass mer eller mindre lika varandra, bara olika långa. Ska lägga in fler pass av den här typen, gärna ihop med någon kompis, det är ju mycket roligare att springa sånt här ihop med någon annan!

Min onda tå mår fortfarande inte bra, fick inte ner den i mina vanliga skor. Det är tur att jag sparat mina gamla Nike Free från 2010, de har gjort ett gäng maror, ultralopp och alla andra distanser därunder. Det är de absolut bästa skorna som gjorts, dagens Free är tyvärr inte lika bra för mina fötter. Så om nån har ett par 39or liggande från en tidigare årgång, jag betalar bra!! Inte mycket kvar av skorna men de ska nog hänga med ett tag till!

Bästa sällskapet hängde på idag med! Det är för varmt för henne att springa på dagen men på kvällen går det fint!

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!