Prova nytt

12 juni, 2016

 

Härom veckan surfade jag runt på facebook och snubblade över ett event som Yogaroom hade utannonserat. Det kändes som tillräckligt utanför den berömda comfort zone att gå till ett helt nytt ställe utan att känna en käft så jag slog till och anmälde mig. Ni vet väl att fler och fler lovordar kombon löpning och yoga? Något jag tagit fasta på och som gjorde att jag provade yoga i vintras. Det var nog en av de bästa besluten jag tagit. Förutom att börja springa då. Så klart. Med yogan har jag blivit mycket mer uppmärksam på kroppens egna signaler, precis som vi helt plötsligt börjat prata samma språk med varandra och det är rätt häftigt måste jag säga!

Jag har ju redan skaffat mig en favvolärare men man är ju inte sämre än att man vill utforska nya områden, för handen på hjärtat är jag precis i början av min fascination för yogan och har mycket att lära.

Åter till Yogarooms event. Eftersom deltagarna var allt ifrån yogalärare till första gången på en yogaklass blev det lite improviserat och fokus att följa deltagarna. Alla gör ju utifrån sin egen förmåga och jag hade inga problem alls att gå in i mig själv och göra utifrån mig själv. Vilket är en del av yogan om ni frågar mig. Kul också att träna för en helt ny lärare och på ett helt nytt ställe. Camilla berättade om sin bakgrund och jag är säker på att hon har mycket att förmedla till kungsbackaborna som jag bara fick en liten glimt av idag. Har ni vägarna förbi Yogaroom kan jag absolut rekommendera ett besök.

Efteråt var det lite info och smakprov av Nordic Superfoods produkter av Linda. Smarrig avslutning på hela eventet och jag fick visst med mig en påse superpulver hem. Förhoppningsvis har inte familjen tröttnat på mina påhitt ännu och jag kan introducera en ny måltidsdryck. Bland annat. Men framför allt har jag en ny spännande ingrediens till min dagliga smoothie. För man vill ju inte dela med sig av allt supernyttigt utan ha lite för sig själv.

Taggar

comfort zonelöpningyogaYogaroom

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!