Det fläktar

28 juni, 2016

 

Vaknade med känslan att jag behövde hålla fast fönstrena hemma så de inte skulle blåsa bort. När jag väl kravlat mig upp ur sängen stod jag och tittade ut i trädgården och kände att nä, det var ju inget sketroligt väder att ge sig ut i idag. Eftersom jag haft planer på att få in lite cykling i träningen kände jag att denna dagen passade ypperligt för det. Sagt och gjort, på med träningskläder och upp på cykeln, tiden var lite tajt eftersom det senare var årsmöte i vägföreningen så det gällde att vara effektiv.

Satt där i godan ro och cyklade på så svetten sprutade samtidigt som jag kollade på någon amerikansk lättsmält film. Kände mig rätt nöjd som äntligen fick in ett cykelpass och dessutom slapp ge mig ut i det tråkiga vädret. Seger till mig!

Efter cykelpasset såg jag att de startat en telefonkedja i föreningen. Den meddelade att vi skulle sitta ute på mötet. Den segern var inte långvarig med andra ord.

Men sommaren kommer tillbaka, var så säker. Se till att vara beredd då bara så ni inte sover för länge. Bäst att komma ut tidigt så man hinner krama ut varenda solig minut den dagen. Vem vet, det kanske är den dagen det ska vara Green Run nere i Österlen. Ett lopp som jag precis snubblade över. Hur kul låter inte det då, att dra runt på golfbanan i strålande sol och kanske ta sig en äppelmust efter loppet? För det vet man ju att de är duktiga på äpplen de där skåningarna. Och vackert är det hos dem också. Har jag några hugade medresenären till Österlen den dagen?

Taggar

löpningloppvader

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!