Midnattsloppet

21 juni, 2016

Hoppade över intervallträningen med vsk igår, blev Skara Sommarland med minstingen . Överlycklig av att få bada och åka åkattraktioner . Nästan tomt på folk så det var inga köer. Perfekt :)

Nu har jag och en kompis anmält oss till Midnattsloppet i Göteborg , vi hade sagt att det springer vi inte igen efter vi testade det loppet förra året. Men eftersom jag hade problem med mitt löparknä förra året och inte ens klarade av att springa in över mållinjen pga smärtan . Så jag vill ha revansch i år :) .
Nu ska jag inte heller låta mig luras av mördarbacken upp till Masthuggkyrkan. Förra året när jag trodde jag kommit upp, ja då svängde det och ännu tuffare uppför..jippi :/ Så nu vet jag att jag ska ta det hel coolt ;)
Sen gäller det att vara stadig på benen på vägen ner för då går benen som trumpinnar , gäller att inte snubbla ,Skulle det hända blir man som ett bowlingklot och övriga löpare blir plötsligt till käglor ;)
Ska nu även anmäla mig till seedningsloppet-Göteborgsvarvet , här i Lidköping som är 28/8. Ifall jag ska våga mig på Göteborgsvarvet nästa år.

Ikväll blir det ett pass indoor samt lite backlöpning på löpbandet efteråt om jag känner att jag har lite energi kvar.

Må gott!

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!