Man tager vad man haver

21 juni, 2016

Jag har inte sprungit ett endaste långpass sedan Göteborgsvarvet. Känns lite konstigt. Men ibland så är det svårt att både hinna och motivera sig. Jag kommer igen.

Under helgen har det varit många bollar i luften. Dottern spelade handbollscup, sonen fotbollscup, och så är det ju EM i fotboll också. (For the record: I vanliga fall bryr jag mig inte ett dugg om fotboll. Men av någon outgrundlig anledning tycker jag att det helt plötsligt känns kul när det är EM eller VM. Och i år har jag dessutom två lag att heja på, både Sverige och Belgien. Blir knepigt imorgon förstås...)  

Hur som helst. Många bollar i luften var det som sagt. Så det blev inte NÅGON LÖPNING ÖVERHUVUDTAGET i helgen. Mycket märklig känsla. Då börjar det till slut krypa så pass mycket i kroppen att jag valde att springa till jobbet i måndags, istället för att cykla. Japp. Inte min grej, att springa på morgnar. Men naturligtvis var det fantastiskt skönt när det var gjort. Man tager vad man haver. Eller man gör så gott man kan.

Idag var enda chansen att få till löpning att ta det på lunchen. Med trevligt sällskap desutom. Så det är klart jag passade på. Toppade det hela med en liten utmaning på kvällen. Testade hur många burpees jag orkade göra på fem minuter. Nu vet jag. Och det kommer kännas imorgon. Vilket ändå är rätt härligt, nu när det är gjort.

Taggar

burpees

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!