Knät höll!

14 juli, 2016

Efter att ha skadat knät och axeln förra fredagen blev det vilodag på söndagen, eller vilodag och vilodag. 6 timmar i soffan med cykel är nog så jobbigt. Jag hade tänkt att jag skulle försöka ta igen långpasset på måndagen men det blev inte av.

På tisdagen var det då dags att testa om knät höll för intervaller och det gjorde det! Är så tacksam över det. Inte nog med att knät höll utan även axeln höll för gymmet på onsdagen. Idag har jag sprungit intervaller i ösregn.  Det känns skönt att komma igång igen efter några dagars ofrivillig vila men den kanske behövdes. För mig är det lätt hänt att jag tränar jättemycket när jag är ledig och sen blir jag besviken när jag inte kan träna lika mycket när jag börjar arbeta igen. Första året jag hade årskort på gymmet var jag där 205 dagar av årets 365. Vilket verkar helt orimligt nu men då var jag där kl.06.00 på morgonen innan jag åkte till jobbet och det skulle aldrig hända igen. Nu ska jag snart börja som rektor i en ny kommun och en delvis ny skolform så det blir kanske en utmaning att få till träningstiderna men det ska gå.

Funderar över om jag ska ta ett extrapass i morgon. Det blir kanske milen i Hemlingby igen. Det sägs ju att om du blir avkastad av en häst ska du sätta dig upp igen så fort som möjligt för att inte rädslan ska ta över. Det gäller kanske samma sak när det handlar om att stupa i backen vid löpträning:) Vem vet, men det är kanske dumt att chansa!

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!