intresset tar över hjärnan

14 juli, 2016

Som jag har skrivit tidigare, detta med när man inte tränar själv , allstå just för stunden, när man ser en annan löpare ute och springer eller cyklar så kan jag bara inte låta bli att titta. Det går bara inte, utan jag tittar, tittar på kläderna, skor, löpsteg, svettas personen, flåsar personen, hahaha, herregud ja. Jag farcineras utav det jag är intresserad av, vad jag kan förbättra för min egen del.

Jag är kort och tjock men jag kämpar på och jag tävlar bara med mig själv och förbättra mina resultat.

Idag när jag gick över skolgården på mitt jobb, är just nu helt ensam på arbetsplatsen, jag ser en cyklist komma i en väldigt hög fart ute på vägen. Går långsamt för att titta på personen som kommer farandes fort ,eftersom jag också skulle vilja börja cykla men det blir nog aldrig av.

Då möts jag av att han vinkar till mig. Jag vinkar snabbt tillbaka, fast jag har ingen aning vem det var, men jag hann att se att han hade självklart en Lvsk tröja på sig :) . Alltså måste det varit någon från löpträningarna. Inte kan jag känna igen någon med solglasögon och hjälm, jag som knappt känner igen mina grannar ,hahaha. Men iallafall vad är det som hänt med min hjärna , man får ett glädjerus av att se andra träna också, att det inte gäller mitt egna rus av träningen. Att se en vsk tröja och man blir glad. Knepigt. Jag behöver nog ett piller :)

Jag skulle väldigt gärna vilja börja cykla och sen få cykla Vättern runt. Men jag får väl börja med träning för att klara Göteborgsvarvet.

Igår var jag ute och sprang 6 km för att se hur min vad mår efter lite vila fr löpning. Gick bra men känner ändå något men jag kan inte säga vad det är, sjukgymnasten säger som vanligt tåhävningar. Känns som jag inte gör något annat . Tror jag måste tappa vikt men det händer ju ingenting. Tittar jag på en glass eller nåt så har jag gått upp 2 kg . Just nu försöker jag sluta med att äta smågodis på lördagar eller godis över lag men det känns som om jag ska avlida nu. Köpte nötter men nog fasen så ska det vara choklad på alla nötter utom dom färdig packade då i och för sig.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!