Aktiv semesterdag

14 juli, 2016

Innan man går på semester är det lätt att tänka att man ska träna en massa under semestern. Då har jag ju oceaner av tid helt plötsligt, klart man hinner träna! Om man nu hinner träna när man jobbar, hur mycket hinner man inte träna när man inte jobbar liksom?!

Ibland blir det så och ibland inte. Igår insåg jag att det var längesedan jag tränade yoga så det kändes som ett bra sätt att starta dagen på. Efter att ha tagit i på mattan så svetten forslade står ju vovvarna med benen i kors och det är hög tid att gå ut med dem.

Bilskrället behövde sig ett uppföljande besök på verkstaden och när jag blev tillfrågad om passande dag valde jag faktiskt utifrån att det inte skulle vara för nära förra långpasset som blev efter att jag lämnade bilen förra veckan. Så efter att jag pillat i mig frukost och gjort lite andra viktiga saker var det bara att snöra på sig löpardojorna och springa in och hämta bilskrället. 16 km senare var jag lite mör i kroppen men jag hann precis in och hämta bilen innan de stängde.

Badet efter den dagen kändes rätt skönt kan jag säga.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!