Vem behöver tånaglar??

15 juli, 2016

Under Lurs Backyard Ultra förra helgen fick jag en blåsa under ena pektånageln. Idag gick blåsan sönder vilket innebar att nageln lossnade. Så där jag egentligen ska ha en nagel finns nu bara en köttig krater... Är riktigt irriterad över det nu när träning och tävling gick så bra och jag är taggad på att träna bra fram till UV. 

Jag får försöka hitta alternativa träningsformer ett litet tag framöver. Kommer ju ta sjukt lång tid tills jag har en nagel på plats men tills det bildats nån typ av hud över området i alla fall. Jag är inte sugen på att behöva stoppa fötterna i nån typ av skor imorgon för då ska jag jobba. Kan ju inte gå och visa upp min äckliga lilla tå för alla kunder liksom.

Igår satte jag mig en stund på trainern. Inte lika mycket belastning på tån då. Men kände mig inte särskilt proffesionell med den här utrustningen!

 

Det fungerade över föväntan faktiskt att cykla i flipflops. Blir ju inte samma tryck som med spd direkt men det ska nog funka att hålla igång benen med ett tag. 

Är det någon som har erfarenhet av tår utan naglar? Vill veta jad jag kan göra för att det ska läka så fort som möjligt! Jag funderar på att skära tårna av ett par gamla löparskor så att inte tårna hamnar i kläm i början, ska fundera lite mer på det. Funkar inte det är det väl bara amputation som som är alternativet.. Vem behöver tår liksom???

(Besparar er bild på tån, var glada för det!)

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!