Laddar för genrep

22 juli, 2016

Imorrn är det Ironman-genrep, andra och sista innan Kalmar. I det förra funkade simningen och cyklingen bra, löpningen blev katastrof. Så jag är förhoppningsfull (?) inför morgondagen.

Men vad mycket det är som ska fixas med... Cykeln ska iordningställas med tubdäcken och extra tuber, alla kläder (en våtdräkt, simglasögon, handskar, TRI-dräkt, solglasögon, cykelhjälm, keps och två par strumpor ), dryck och ätbar energi (läs Cola, sportdryck, snickers och energigel) ska packas ner.

Till Kalmar kommer jag ha en tydlig lista med alla saker som kommer kollas in absurdum.

Men nu är allt framplockat, fastsatt, blandat och påfyllt, det ska bara plockas ihop ikväll.

Jag vet inte riktigt hur många vi blir imorrn men nånstans mellan 5-10 testande och 2-5 stycken som ger ovärderlig hjälp med service och pepp borde det bli.
Simning ett varv i Rinkebysjön innan cyklingen med Start, växlingsområde och servicepunkt som kommer ske hemma hos Robban på en gård strax utanför Nyköping, cykelbanan går ner till Strömsfors, vänder tillbaks km mot Nyköping och sedan förbi Brännekeby, Gälkhyttedammen Jönåker och tillbaks till gården för löpningen som är en varvbana. Cyklingen kommer vara knappt 12 mil och löpningen är upp till varje deltagare, jag hoppas att knät tillåter en halvmara även om det finns en överhängande risk att det inte gör det. En del promenad kan det bli men jag tänker köra tills det inte känns lönt att fortsätta om jag får problem med knät. Tryter konditionen innan dess är det bara att bita ihop och tuffa vidare.

Eftersom jag bara simmat 40 minuter sen onsdags och inte kommer förs så mycket mer än några hundpromenader idag kommer kroppen vara rejält rastlös imorrn. Känns bra redan nu, rastlösheten börjar infinna sig.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!