Tre dagar kvar...

27 juli, 2016

Jippi, tävlingen närmar sig med stormsteg!! Ska bli kul att äntligen få tävla!! Behöver det för att rensa skallen. Har varit lite för mycket att tänka på dom senaste dagarna el rättare sagt det har varit för många minnen som har gjort sig påminda.
Dom sista dagarna nu försöker jag bara hålla igång kroppen lite. Hitta en positiv och go känsla i kroppen och knoppen. Bygga positiva bilder inför tävlingen. Imorgon kväll följer jag nog med ut ett gäng till Båsenbergaspåret. Kör eget där ute. Några varv på spåret. På fredag blir det jättelätt träning. Bara för att bli av med den värsta rastlösheten. Sen är det bara att ladda! Ska göra mitt allra bästa på lördag och sen får vi se hur långt det räcker. Ska i vilket fall bli skönt att få revansch från SM.
Som jag har skrivit tidigare så får ni jättegärna komma och heja. 6h startar på lördag 30/7 kl 12 och vi slutar springa kl 18. En snabb dusch och prisutdelningen och sen till tåget och hem. Man behöver ju inte vara där hela tiden utan man kan ju komma mitt i tävlingen och sen gå ifrån och komma tillbaka mot slutet. Men alla glada hejarrop och pepp är välkomna!

Ni hittar info om tävlingen på följande länk:
http://www.ultrasweden.se/Arbetsrum/Ultrafestival

På länken nedanför kan ni följa tävlingen.
http://jogg.se/liveresultat

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!