Imorgon gäller det!

29 juli, 2016

Imorgon är det så dags att tävla igen! Det var över ett år sen jag sprang en sån här lång tävling. Detta pga skador, sjukdomar och annat. Så det är på sin plats att köra igen. Var och körde ett pass på förmiddagen. Sprang några kilo, körde några snabbare kilometrar mot slutet. Försökte bygga upp lite positiva bilder inför tävlingen och hitta en go känsla i kroppen. Avslutade med ett cykelpass. Skönt att göra någonting så man slipper gå och dra….Blir bara ännu mera nervös då för nervös det är jag. Har kört lite träning nu på eftermiddagen också. Inget hårt utan bara för att få tiden att gå. Hatar dagen före en tävling. Det bästa är när man jobbar för då har man tankarna på annat.

Har ätit min adhdmedicin idag för att slippa allt snurr i hjärnan och rastlöshet i kroppen…..Ja alltså ännu värre än det har varit…, Ingen fara för doping alla Sundby….….ingen risk att det är en fördel på tävlingen med min medicin i kroppen, snarare tvärtom. Skulle aldrig kunna tävla med medicin i kroppen. Blir jätteseg och trött. Kanske en fördel för alla konkurrenter…..fniss….. Medicinen hinner såklart gå ur kroppen till imorgon för då är det speed i kropp och hjärna som gäller!!

Ikväll ska jag packa ihop allt. Åker imorgon bitti. Hoppas bara alla tåg och allt funkar som det ska. Åker tillbaka till Vingåker efter tävlingen. Kommer väl hem sent…. Alltid skönt att komma hem efter en tävling.

Vet att jag kan, är ok tränad men det gäller att alla pusselbitar faller på plats imorgon på tävlingen. Men är ändå nervös. Brukar inte vara det inför en tävling. Kanske bra….Kanske blir extra taggad till imorgon.

Ni kan följa tävlingen på följande länk eller så kommer ni ner till Södermalms IP, Skövde och ser tävlingen live!
http://jogg.se/liveresultat

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!