Snart så...

19 augusti, 2016

Det här inlägget skulle kunna handla om typ allt som har med min Ironman att göra och bli hur långt som helst. Men eftersom jag inte har tid att skriva en roman som ingen ändå skulle orka läsa så försöker jag hålla ner det lite.

Men var börjar jag?
Jag och familjen åkte ner till Kalmar på onsdagens eftermiddag efter att barnen slutat första skoldagen (fler än pappa som har stora saker den här veckan, sonens första skoldag och dotterns första på mellanstadiet) och förutom att bilens GPS återigen visade fel stötte vi inte på några problem. Bilen tyckte att en tur i centrala Norrköping behövdes istället för E22 hela vägen...?
Hann utan stress registrera mig och plocka ut min dyraste ryggsäck nånsin och troligen för alltid (tills nästa IM åtminstone) med nummerlappar och info innan middag på det fantastiska McD (när barnen får välja) innan färden gick till stugan vi lånar på Öland.

Igår, torsdag, turistade familjen på Borgholms slottsruin. Riktigt fint och kittlade både barnen och de GOT-frälsta föräldrarna. Att det småregnade och var efter säsong gjorde saken bättre, jag tror vi utgjorde 25% av besökarna den dagen. Efteråt pizzalunch i Borgholm och lite komphandling på ICA innan resten av eftermiddagen vigdes åt, för min del fix med cykeln.
Tror aldrig jag varit så in-effektiv, höll väl på 2 timmar och det enda som faktiskt blev gjort var att jag bytte framhjul och pumpade tävlingshjulen. Mycket flyttande på saker och funderande men knappt något gjort.
På sena eftermiddagen var det dags för MÖTET. väckelsemötet för Ironman. Jag åkte i god tid och var på plats ungefär en timme innan start och 40 minuter innan den stora tillströmningen av atleter. Väldigt många såg ut som att de var på väg till eller från ett träningspass med full-kitade cyklar eller svindyra löparkläder. Prylsport? Neeej då.
Så småningom dök mina lagkamrater upp och när vi gick in hade jag lyckats vara först på plats och ändå nästan sist in :)
Mötet i sig gav väl mest påminnelser om att ge fan i att fuska eller skräpa ner samt en genomgång av alla moment samt några platser på cyklingen som kan vara trånga.
Konferenciern återkom också flera gånger till hur fantastisk publiken är i Kalmar. Ska bli spännande att uppleva.  Ska bara inge bli diskad på cyklingen...

Och nu sitter jag här, fredag morgon, med morgonkaffet och en igelkott under altanen som sällskap och bara väntar. Cykeln ska lämnas in i eftermiddag, hoppas hinna köra cykelbanan med bilen under dagen.

Kroppen börjar reagera nu; jag vaknar tidigt, imorse 4.30... och är på helspänn från start, inte alls hungrig eller sugen på mat (yoghurt och äggmackor FTW), rastlös utan att vilja göra så mycket egentligen.

Just nu är klockan några minuter i 7. Imorrn vid den här tiden kommer jag stå i startfållan och bara försöka njuta. 24 timmar kvar.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!