Första arbetsveckan gjord samt lite annat

20 augusti, 2016

Så var första veckan avklarad. Intensiv, händelserik och lite stressig. Många möten som skulle avklaras. Försökte styra upp min egna tid men det är så mycket som ska fixas med. Svårt att riktigt veta var man ska börja. Känner ändå att jag har fått ganska mycket gjort.
Träningsmässigt så har jag kört 2 pass om dagen. Har ju vaknat tidigt så såhär jag dragit till gymmet och sprungit ett pass innan jobbet och sen har det blivit ett pass efter jobbet. I onsdags var jag helt slut i skallen efter arbetsdagen. Gick till gymmet och bara cyklade…helt tom i blicken…. Gick hem och i princip klev ur skorna och jackan där jag stod och la mig på sängen och tittade i väggen en stund….ja inte bokstavligen…men nästan…var så galet slut i skallen. Pust….som tur var så blev inte torsdagen eller fredagen så. Tur! Nu ska vi fira helg och ladda batterierna inför tisdagen. Då kommer änglarna tillbaka.

2 veckor till nästa tävling eller träningspass. Har bestämt mig att springa Tjejmilen. Men kommer inte göra om misstaget så jag får springa i diket dom två första km utan jag ska vässa armbågarna och ställa mig nästan längst fram. Kanske man kan få lite draghjälp….
Sen ska jag ju vara farthållare i Stockholm halvmara för tiden 1.40h. Kul och spännande uppgift!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!