Nihilisten

4 september, 2016

I går sprang jag 23 km. Tanken var att precis som förra helgen hålla fyra minuter per kilometer men den ambitionen var inte tillräckligt förankrad mentalt så jag fick släppa och lägga mig på 4.15 i snitt. Hade tunga ben, och har man då inte 100% psyke så håller det inte. Inte för mig i alla fall. 

Nya tag i dag med en cykel/löp-kombo. Om en vecka väntar ju 155 km Velothon, och årets träningsrundor på racern så här långt kan jag räkna på mina två pungkulor. Men i morse cyklade jag i alla fall fyra mil ner till Dalarö (33 km/h i snitt). Där tog jag vaxholmsbåten ut till Kymendö och sprang runt lite på måfå i Strindbergs fotspår.

Strindbergs lilla skrivarstuga där han skrev fem timmar om dagen...

 

... Och utsikten från densamma.

 

"Madam Flods" gård. Strindberg brukade hyra ett av husen på somrarna. Jag fattade inte riktigt vilket. Efter Hemsöborna var han dock inte välkommen längre. 

 

Avslutande dopp innan hemresan.

 

Hann också med ett bad i Strindbergs anda. Han brukade tydligen enligt öborna vandra omkring "halvnaken" på klipporna, och simma ut till en sten och sola tillsammans med Siri Von Essen. Sen båt tillbaka till Trinntorp i Tyresö där jag hoppade av och cyklade två mil hem (29 km/h i snitt). Ont i ryggen och domningar i händerna efter bara nån halvmil. Så går det när man skiter i träningen.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!