Vikten av vila

6 september, 2016

Jag har känt mig sliten i kroppen under några dagar trots mina två vilodagar varje vecka men samtidigt är jag tillbaka i ett härligt flow med positiv utveckling i både styrka och fart. Med andra ord - Jag älskar min träning just nu!

Igår borde ha varit en vilodag enligt schemat men jag var fylld av energi och det här ljuvliga sensommarvädret gör att jag bara måste få komma ut. Tanken var att jag bara skulle ta en powerwalk men efter några få steg började kroppen röra sig i ett behagligt löptempo och knappt en timme senare hade jag bockat av ännu ett härligt och endorfinfyllt pass trots att jag borde ha vilat. 

Idag tar jag mig själv i kragen. VILA och inget annat.

Det behövs, det både känner och vet jag, men det är ju så förbannat jäkla tråkigt! Det är som om jag inte vet vad jag ska göra med all överskottsenergi och det kryper i hela kroppen. Jag brukar passa på att ta tag i vardagliga nödvändigheter såsom tvätt, städ och matlagning men det hjälper liksom inte. När jag dessutom har läst ut hela internet och slötittat på tv så längtar jag ändå mest till när morgondagen är här och jag får komma ut på mitt nästa löppass.

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!