Veckan....

11 september, 2016

Veckans dagar har sprungit iväg, tycker dagarna går otroligt fort.

Har sen jag kom hem från Stockholm i söndags och Tjejmilen, tränat på.... Rätt skönt ändå att inte ha något lopp inbokat den närmaste tiden.
Har försökt variera träningen under veckan och inte bara stå på löpband som jag har förmåga att göra för att det är bekvämt och går fort, särskilt då jag har ett löpband hemma.

Nu har även Runacademys löpträning startat upp för hösten och var på första passet i onsdags i fortsättningsgruppen.
Oj så roligt det var att träffa löparvänner igen o få träna tillsammans igen. Det är verkligen veckans energiboost.

Nu på tisdag startar friidrottens gruppgympa och tyvärr blev det ingen gympa för mig förra säsongen pga saker på det privata planet som tog för mycket energi.
Men nu känner jag mig peppad o taggad och jag hoppas att det här året ska bli bättre för mig både träningsmässigt, arbetsmässigt o på det privata planet.

Måste berätta en rolig grej, man kunde ju tippa sin sluttid på Tjejmilen, på mässan där man hämtade ut sin nummerlapp. Fick ett sms av dottern i veckan. Hon vann! En valfri tur o retur resa med SJ, så kul för henne.
Nu har vi båda anmält oss till Tjejmilen 2017 och då blir det revansch för mig. Målet är att komma under 56 min, min snabbaste registrerade tid på ett millopp.

Idag var det perfekt löparväder, skönt för kroppen efter att ha varit på fest igårkväll med en massa god mat o dryck.
I eftermiddag ska vi på nästa kalas, vi ska fira min pappa som fyller 77 år, så det blir middagsbjudning och tårta. Att ha sprungit nästan 11 km före känns bra i kroppen.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!