Och sen då?

11 september, 2016

Veckans träning har gått oerhört bra. Jag har hunnit med löpträning och gymmet. Det känns att jag snart är i "mitt livs sundaste form" igen:) Var det även inför Halvvättern. Under intervallträningen hade jag verkligen lätta fötter och det är ingenting som kan slå löpning när du kommer in i detta flyt. Det är enbart cykel nerför som kan konkurrera. När det går fort på cykel finns det inga bekymmer i hela världen.  På långpasset idag, söndag, var det också relativt lätta fötter och jag orkad betydligt bättre än vad jag trodde. Nu är det bara två veckor kvar och formen har infunnit sig och det är då jag börjar fundera över sen, vad ska jag träna inför efter Lidingöloppet?

Jag har fått mejl om att anmälan till Halvvättern är öppnad. Jag vill inte anmäla mig en gång till utan att verkligen tänka mig för men om jag inte anmäler mig dit och inte till något annat heller, vad ska jag då träna inför? Vårruset givetvis men det är i maj och hösten och vintern är lång. Jag åker skidor så länge det är platt mark eller går uppför. Där är det inte lika lätt eller underbart att åka nedför. Jag har ingen balans för det. Om det kommer snö i år ska jag verkligen försöka träna på det men därifrån att anmäla mig till Vasaloppet eller Tjejvasan är steget långt. (Jag har åkt Tjejvasan en gång)

Jag springer  långsamt och skriver aldrig om tider men jag har en drömgräns tidsmässigt på milen. Det är kanske det jag ska satsa mot efter Lidingöloppet. Det bör kanske gå att klara av innan vintern kommer. Att åka  till Laholm och springa med Tila kan vara ett alternativ för att uppnå det men jag vet inte om det räknas som ett personligt rekord om jag har en dobermann som "drar" mig. Kan kanske klassas som fusk (!)

Och sen då, är ord som jag tänker på även i andra sammanhang, både privat och när det gäller arbete. Jag hade en nära arbetskamrat i många år och vi hade ofta diskussioner om sen då. Saknar både det och honom ibland. 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!