Din enda vän

13 september, 2016

Har haft besök nu i några dagar av Fred, en gammal polare och min största spring-sparringpartner, i princip den enda av mina vänner som jag snackar löpning med. Vi har haft många dueller genom åren, den kanske allra hetaste på Lidingöloppet förra året. Tänkte berätta mer om det vid ett senare tillfälle. Nu dras han med skadebekymmer och är väl egentligen slut som löpare, men vi har ändå haft sällskap ut i Nackareservatet de senaste tre dagarna. Det är hans gamla löpterritorium, och mitt nuvarande.

Fred intar utan protester en klassisk orienteringspose för att bildsätta bloggen.

I går sprang vi två mil var med gemensam uppvärmning, och i dag höll Fred en liten orienteringskurs för mig och K. Han är gammal orienteringsräv och har tydligen kommit tvåa på en etapp under femdagars i sin ungdom. Inte illa. I dag var det dock svårt att hitta kontrollerna eftersom Skogsluffarna sålt oss kartor till förra veckans bana.

Allmän genomgång för hur man tar ut en kompassriktning. Ingen lyssnade riktigt.

 

Taktiksnack med K inför första kontrollen.

Nu är det dags att börja packa, för i grisottan i morgon bär det av till Italien. Löpardojorna packas så klart med och jag ska försöka blogga lite därifrån, men jag lovar inget.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!