På promenad

19 september, 2016

Sista dagarna har inte blivit någon träning alls utan fokus är fortfarande på att bli frisk. Idag har jag mått lite bättre så känns det ok imorgon så kommer jag att springa litegrand på bandet. Har märkt att det är bra att ha bandet nu när jag rehabar, då är det ju bara att ställa in önskad (snigel)hastighet och trumma på, springer man ute är det lätt att man vill dra på, vilket jag inte får göra i dagsläget. Fysioterapeutens order... Den här veckan ska jag springa 5 minuter x3, är ju ingenting men man får vara glad för det lilla!

Det har blivit dessto mer promenerande istället. Tänkte passa på att stärka upp fötter och vader så har börjat promenara i mina fivefingers. Det är ju fortfarande varmt och torrt i skogen så de funkar fint. Däremot är de värdelösa att använda i långt gräs, halva ängen fastnar ju mellan tårna! Disa tycker att det är bra att jag går istället för att springa då jag nu hinner med att kasta kottar och annat kul längs vägen. Jag är så glad att jag har skogen bokstavligt talat 4 meter bakom huset så det är bara ge sig iväg när och hur som helst. Jag behöver inte planera något eller fixa något i förväg utan det är bara att kliva ut genom dörren så är man i skogen. 

Imorgon blir det promenad runt kl 05 för att hinna med innan jobbet. Alltid jobbigt att kliva upp vid den tiden men väldigt värt det när man väl kommer ut! 

 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!