Fötter...

14 oktober, 2016

Efter mitt maraton i början av september sprang jag inte på flera veckor, behövde vila mina blå tår och fötterna. Fick lite ont i höger hälen efteråt, gissade på överansträngning, de kändes inte riktigt på samma sätt som de kändes med hälsporren.. Jag tror att hälsporren i vänster är helt återställd, har inte haft ont där på flera månader vilket känns bra. När jag var ute på min första runda efter maratonloppet fick jag dessvärre ganska ont i höger foten igen, och har nu vilat mig från löpning sen dess. Jag har tänkt gå till doktorn med de och försöka få ett par nya skoinlägg, mina gamla är väldigt slitna nu. Jag vet inte om de är en hälsporre jag åkt på igen, de känns som de onda inte sitter riktigt där de borde för att vara en hälsporre, nu efter några veckor gör de bara ont om jag trycker på området, så jag hoppas verkligen att de inte är hälsporre igen, för de var hemskt segt att bli av med. Känns verkligen tråkigt när man hela tiden ska bli motarbetad av sin egen kropp!

Har heller inte tränat jätte mycket den senaste tiden, har ju konstant kört 3 ggr/veckan, men nu har jag haft extremt mycket jobb, förra veckan var jag uppe i 60 timmars arbetsvecka.. Denna veckan har jag varit förkyld, så ingen träning..  Imorgon har jag bokat in mig på ett cirkelfys pass på gymmet ett pass som känns riktigt bra efteråt! :)

Ska försöka få tummen ur att boka in mig hos doktorn samt köpa nya löparskor och hoppas på att jag kan börja använda dem om några veckor, de kanske bara är lite mer vila jag behöver. Håll tummarna!

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!