Datorn som inte vill träna

26 oktober, 2016

Det finns två saker jag regelbundet gnäller på när jag bloggar: Mitt knä och min dator. I takt med att trainer-timmarna blir fler och datorn inte visar prov på bättring lär klagomålen inte bli färre.

Min dator tycker inte om träning. Det är helt galet. Varje gång jag ska använda datorn som sällskap under cykelturen är det alltid nån jävla uppdatering som ska göras, ominstallation eller batteriet som dött. Och man kan ju tycka att en dator köpt-15 borde uppdatera och starta upp snabbare än en dator köpt på förra sidan milleniumet (?). Men det är fan tveksamt. Om batteriet på datorn dör tar det en bra dag en kvart att komma in i windows igen men ibland kan den stå och tugga i över halvtimmen och det är inte riktigt vad man har tid, eller ork, att vänta.

När datorn väl är inne i windows finns det tydligen oerhört många appar som ska startas upp innan skiten ska fungera. Ungefär som jag kommer ihåg på datorn från 1999.. och det är inte så att vi laddar ner mycket heller, vi använder dator mest til att streama Netflix och youtube, så det borde inte finnas så mycket skit.

Dagens pass var ingen skillnad, däremot var jag förberedd och hade säkrat upp med Ipad:en och youtube istället för Netflix. Och mycket riktigt. Efter att ha försökt 30 minuter blev det paddan istället och Swimrun och Nightwish-konsert under den cyklade timmen.

Det är inte kul att cykla trainer men förhoppningsvis ska det ge resultat till vårkanten. På lördag är första cykeltestet inbokat och jag är inte direkt sugen, det kommer bli fruktansvärt jobbigt, både mentalt och fysiskt...

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!