Inte som man tänkt sig..

30 oktober, 2016

Ibland blir ju ingenting som man tänkt sig. Planen för loppen nästa år som jag la upp i slutet av sommaren höll ju inte så värst länge.. Blir inget Ultravasan för mig nästa år, jag kunde inte stå emot att anmäla mig till Lur Backyard Ultra istället. Förutom det så blir det Soteleden terrängmaraton och häromdagen spontananmälde jag och min man oss till Höga Kusten trail. Min man komer ju att bo där uppe i drygt ett år till så passade bra att lägga in en tävling där nästa höst. 

Både Soteleden och Höga kusten trail är riktiga terränglopp, drygt ett marathon med massor av höjdmeter. Nu måste jag köpa ett par riktiga terrängskor har jag kommit fram till, någon som har nåt förslag? Jag brukar ju springa i skogen med mina Nike free men tror att det här kräver ett bra bett under sulorna. HKT avslutar med två vändor uppför Skuleberget, så det kommer att krävas mååånga backpass för att få starka ben inför det här! Just nu sitter jag småförkyld med nackspärr, inte bästa förutsättningarna för tillfället men hoppas att det ska ge mig snart!

Hunden har flyttat till min man i Kramfors så just nu är det tomt här hemma. Det är tråkigt att inte ha något sällskap på rundorna, men jag behöver inte ha så dåligt samvete om jag tar en sväng på bandet istället. Inga ledsna ögon som tittar på mig och undrar vad i hela friden jag håller på med, springa inne när man kan vara ute! 

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!