Fort utför!

30 oktober, 2016

Det går fort utför nu och då menar jag inte att det går med hög hastighet i nedförsbackar utan med min kondition. (När det gäller utförslöpning har jag helt fel teknik efter att ha sprungit med en doberman och fått bromsa i utförslöpningen (!) så där har jag ett utvecklingsområde)

Det är som sagt var min kondition eller min träningsmotivation som det har gått utför med. Den här veckan blev det enbart träning på lördag och söndag. Dessutom tog jag bilen till arbetet två dagar istället för att åka tåg och då samtidigt gå 10 000 steg.

Jag har anmält mig till ett lopp i mars men det är ett lopp jag klarar av utan att träna speciellt mycket eller hårt. Jag är en person som är oerhört målfokuserad och nu har jag inte något direkt mål eller ett program att följa är kanske bättre att säga och då blir det lätt att skjuta upp allt till en annan dag. Jag vet ju att om jag tränar går allt annat i livet också mycket bättre eller lättare. När det gäller löpningen funderar jag fortfarande på om jag ska göra så som jag skrev tidigare, springa varje dag. Det lutar nog åt det men jag kan fundera på det till torsdag för då kan jag inte springa eller träna någonting då jag kommer att tillbringa större delen av dagen i bilen. Fram till torsdag tänker jag försöka springa varje dag. Jag har ju gjort det i två (!) dagar nu. På asfalt idag och det är faktiskt mitt favoritunderlag, maskrosbarn som jag är. Jag har inte några som helst problem med att springa på asfalt även om jag är för tung.

Om jag nu väljer att ha som mål att springa varje dag har jag inte riktigt bestämt mig för hur många. 100 dagar är många dagar det även om tiden och livet går fort så är det väldigt många dagar speciellt vid den här årstiden. Hur gör jag om det är -20 grader? Jag kan springa på lunchen men det blir ju ute i så fall. Jag har inte tid eller lust att gå på gymmet varje dag för att löpträna. Nåja, det får bli ett senare problem om jag nu bestämmer mig för att genomföra detta.

Mitt största problem och största tillgång är att jag genomför det jag bestämmer mig för, på ett eller annat sätt, så därför är det viktigt att jag tänker igenom vad jag bestämmer mig för. Det är i och för sig också ett utvecklingsområde för jag har bestämt mig för väldigt mycket här i livet utan att tänka efter men det har gått bra det också!!!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!