Norrut

3 november, 2016

Då var jag på plats i Kramfors, eller rättare sagt Klockestrand en bit utanför. Uppe och hälsar på maken igen. Han visste inte att jag skulle komma så var extra roligt att kliva in genom dörren efter 8 timmar på tåg och se hans min!

Idag började jag dagen med att springa en sväng i skogen. Sol, lite snö och nån minusgrad, kan ju inte vara bättre! Blev en kuperad lufsrunda på knappt en timme. Början är två km uppför, har ju inte den typen av backar hemma så kul att få utmana dem när man kommer hit!

Vi pratade om att åka upp till Skuleberget och provspringa sista biten på höga kusten trail. 2 gånger uppför Skuleberget kommer ju sätta sina spår i benen.. Men det skulle kännas bra att veta vad det är som ligger framför en så att man kan förbereda sig så bra det går. Mycket backar kommer det att bli, men jag kommer lägga minst lika mycket fokus på att springa nedför som uppför. Uppför kan man alltid ta sig men tar framsida lår slut blir det bara ett stelbent stapplande, och det på sträckor som man ska helst bara ska kunna släppa på benen.

Jag kommer vara här tills på söndag kväll så jag ska nog hinna med några turer till. Älskar miljön här uppe, allt känns mycket mer storslaget än hemma!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!