Boosta din kropp - orka med både träning och vardagsliv

9 november, 2016

Vill du att din löpträning ska ge dig god hälsa och välmående så finns det även hälsoprodukter som kan boosta din kropp ett par steg extra i den riktningen.


Det är under din träning och direkt efter som din kropps muskler bryts ner. Det som bryts ner är fiber i musklerna och som då gör att inflammationer också lätt uppstår. Bra mat räcker långt för återuppbyggnad, men du kan påverka din kropp positivt med olika hälsoprodukter som ett rent komplement. Det finns en hel del på marknaden som innehåller de näringsämnen din kropp behöver. Dessutom innebär hösten och vintern också extra tufft för många löpare att träningen splittras upp av förkylningar till influensavirus i kroppen.

smoothie


Känner du dig dessa tider lite extra krasslig, trött och hängig? Här kommer ett par uppiggande tips från oss och våra vänner på Welloteket på bra produkter att ha hemma och använda sig av för att boosta dig själv att bli piggare, gladare och starkare i löpspåret!

Boost paket Welloteket


Boostpaketet är det optimala paketet för att tillföra extra näring och energi i din vardag. Boosta dina smoothies, gröt, fil eller juice med Macacos exotiska pulver.

Acai – Det här superbäret är fullproppat med antioxidanter och bra fetter.

Acelrola – Boostar ditt immunförsvar då det är fullproppat med c-vitamin.

Guarana – Byt ut kaffet mot guarana som gör dig superpigg! Perfekt att ta innan träning. 

Paketet innehåller följande produkter:

Boost paketet Welloteket


(Ange kod ”lopning
” för 5% rabatt på hela ditt köp.)

 

holistic-d-vitamin-kokosolja
D-vitamin 2000 IE i kokosolja. Vår främsta källa till D-vitamin är solens strålar så det är extra viktigt att vi får i oss D-vitamin under årets mörka månader. D-vitamin hjälper oss att reglera kalcium i kroppen och medverkar till en normal benstomme och gör så vi har ett normalt fungerande immunsystem. Holistics D-vitamin är helt naturlig.

Majoriteten av Sveriges befolkning har för låga nivåer av d-vitamin under vinterhalvåret. Forskarna har funnit bevis för samband mellan d-vitaminbrist och många sjukdomar vilket inte är bra. D-vitamin har visat sig kunna ge skydd mot cancer, infertilitet och psykisk sjukdom.  Därför är det viktigt, speciellt nu under vinterhalvåret, att boosta med extra d-vitamin. D-vitamin är en fettlöslig vitamin så viktigt att ta den tillsammans med fett för att få bästa upptag. Så D-vitamin i kokosolja är perfekt för att få så bra upptag som möjligt.


(Ange kod ”lopning” för 5% rabatt på hela ditt köp
.)

LÄS OCKSÅ: Ät för att träna och ät också rätt sorts mat

holistic-vassleprotein


Holistics protein är av högsta kvalité och är ett ultrafiltrerat vassleprotein som är lättupptagligt och anses vara den bästa proteinkällan. Det innehåller även matsmältningsenzymer som gör det mer lättupptagligt och proteinet innehåller alla essentiella aminosyror.

Varför äter man proteinpulver? För att på ett enkelt och smidigt sätt få i sig protein och byggstenar till kroppen. Protein mättar och gör att man håller sig mätt längre. Passar perfekt att ha i smoothies för att boosta med protein. Även jättebra att ta med sig när man reser då det håller sig hur länge som helst.


(Ange kod ”lopning” för 5% rabatt på hela ditt köp.
)

Glöm inte heller att sova. Det är väldigt viktigt för din återhämtning, hälsa och livskvalitet!

Smoothie
LÄS OCKSÅ: "Det kan vara rent livsfarligt om du tränar med en infektion i kroppen"

Av: Allt om Löpning
info@alltomlopning.se

Taggar

återhämtningHälsokostVitaminer

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!