9 dagar avklarade!!!

13 november, 2016

Så är då 9 dagars löpning avklarade. 9 dagar på raken utan uppehåll.  Jag har valt att göra det jag skrev om tidigare, d v s genomföra ett löppass varje dag. Förutsättningarna är följande: det ska vara varje dag, jag måste byta om och det ska vara minst 1 kilometer. (vilodagarna)

Jag började med detta förra lördagen och jag vet inte om jag har kunnat valt sämre dag att börja på. Hela förra helgen snöade det något enormt och vad värre var, det har varit väldigt blåsigt. Samtidigt kan jag tycka att om jag klarat av att genomföra detta under dessa förhållanden borde inte resten vara någon match. Det enda jag fruktar är om det blir mer än - 15 grader men då springer jag på löpband även om det är mycket besvärligare att ta sig dit, till gymmet.

Det har gått över förväntan måste jag säga även om jag är rädd för att det blir lite väl många korta pass men det får jag ta tag i senare. Jag är ju van att springa i två timmar på söndagarna med det blev det inte förra helgen och inte den här söndagen heller. (Var på återförening med klass 9 E efter att det var 37 år sedan vi slutade grundskolan. Vi träffas en gång varje år så idag var det trötta ben idag men jag kom ut:)

Det var så dåligt väder förra veckan så jag valde att ta ett tidigare tåg hem för att inte riskera att bli kvar på jobbet. Det kunde jag ju försvara med att det var så dåligt väder men veckan som kommer går inte det. Nu kommer jag att bli tvungen att ta senare tåg och arbeta en del övertid också kanske och då gäller det att hålla i hålla ut.

Jag tänker mig detta som arbetstid, utan att få betalt mer än i en bättre hälsa vilket inte är fy skam. Min arbetsdag är inte avslutad förrän detta är genomfört. När jag kommer hem byter jag om direkt och funderar inte över om jag ska börja med något hemma utan jag "ger mig bara" ut. Den största funderingen just nu är vilken belöning jag ska unna mig när detta är avklarat. Det måste vara något utöver det vanliga tycker jag. Jag har ju en del dagar kvar att fundera över detta:)

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!