999

22 november, 2016

Om det här hade varit en gammal storslagen papperstidning och inte bara en liten digital blogg så hade jag nu kommit inrusande och ropat: STOPPA PRESSARNA! 

Det är nämligen så att jag har hittat ett par löparskor som inte är skitfula. Jag ogillar ju det här med skrikiga färger som alla skotillverkare utan undantag kör med, och har hittat ett par svarta snygga. (Med löparshorts är det tvärtom: jag vill ha ett par färgglada men det finns bara svarta.) Vilken modell det handlar om kan jag berätta när jag får spons.

Jag köpte dom inte. Dels för att jag tycker att en tusenlapp är lite för dyrt, men framför allt eftersom jag lever enligt principen att man bara behöver två par löparskor: ett par för terräng och ett par för asfalt. (Även det är i överkant, det räcker gott och väl med ett par skor till alla typer av löpning.) Man använder ett par tills dom är utslitna sen köper man ett par nya. Just nu har jag tre par (jag har inte slängt mina gamla Black Betty än, trots att det är stora hål i dom) så minst två par måste nötas ut innan det får shoppas igen. Det tar längre tid än man kan tro eftersom jag springer tills skorna löses upp i molekyler, men två av paren är på god väg att få somna in för gott. Då kan man ju tycka att jag kunde köpa dom här snygga svarta skorna som jag har hittat för att ha när skiftet väl kommer, men det är en slipprig sluttning det där. Det sista jag vill är at bli som min polare Fred som har en hel garderob full med skor i olika stadier av utslitning. Då sitter jag hellre där och ångrar att jag inte köpte dom när den dagen väl kommer.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!