Fokus mot nästa tävling!

26 november, 2016


Det börjar dra ihop sig för tävling igen. Idag är det bara 3 veckor kvar. Skönt! Ska då springa 6h inomhus i Växjö. Tanken från början var att springa 24h men har fått tänka om. Just nu fixar nog bara min hjärna 6h. Inte redo än att springa 24h. Måste få ordning på skallen och alla dess tankar och snurr först.

Har denna vecka kört löpning på morgnarna innan jobbet. Rätt skönt eftersom jag har haft skitsvårt att sova och vaknat tidigt. Bara att kliva upp och dra till gymmet och springa av sig. Har kunnat hållt rätt högt tempo på dessa morgonpass. Tyvärr har jag varit jätteillamåeende och yr av min adhdmedicin. Skitjobbigt men vad ska man göra….Bara att bita ihop och försöka jobba ändå. Det har ju blivit lindrigare framåt 10-11….Har trots detta varit piggare på eftermiddagarna och haft ork till eftermiddagspass också men inte i onsdags. Var sjukt trött!

Idag lördag var det så dags att avverka ett låååångpass på löpbandet. Tanken var först 50km men efter att ha känt efter hur kroppen känns så ändrade jag mig till 43km….Sagt och gjort. Värmde upp några kilometer innan jag körde igång på allvar. Tycker att det gick bra. Fick sällskap av Camilla som också skulle springa länge. Skönt och kul. Tiden går lite fortare då man snackar lite skit. När Camilla var klar hade jag ca 4km kvar. Så jäkla skönt. Höjde tempot för att bli klar någongång. Avslutade passet med att cykla 90 minuter.
Nu på eftermiddagen har det blivit lite crosstrainer och cykling. Ska köra eget cirkelpass med fokus på mage och rygg.

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!