Tvivel och fel

3 december, 2016

Det går verkligen inte bra med träning för min del just nu.
Jag vet inte vad det beror på men hela kroppen känns avig, jag känner mig otränad, det är oerhört mycket jobbigare än normalt att pressa upp pulsen och motoriken verkar sämre än normalt. Pannbenet är tunnare än plånboken och jag har märkligt småont i ben och rygg vissa dagar helt utan rimlig anledning.

Det finns liksom inga rimliga förklaringar heller...
Jag är definitivt inte övertränad eftersom jag kanske bara tränar 4-5 timmar i veckan. Samtidigt borde det vara tillräckligt för att inte vara i viloläge.
Jag sover bra, äter åtminstone inte sämre än normalt och har inte mer stress runt mig ön jag brukar och klarar av. Jag känner mig inte speciellt trött på dagarna heller, förutom nån dipp efter lunch, typ.

Däremot känner jag ju på humöret att träningen inte stämmer och jag inte får mina endorfiner.

Jag vet inte hur jag ska komma förbi det här... Ett alternativ är att "bara träna roliga pass ett tag". Problemet med konditionsträning är ju att det blir värre ju mindre man gör det så spiralen går åt fel håll.

Jag vet inte. Kanske bara ge fan i att träna ett tag och hoppas lusten kommer tillbaks, jag kanske är i för dålig fysisk form just nu trots allt och behöver en omstart från grunden.

Jag vet inte. Bortsett från förra helgen faktiskt bra löpning har träningen sakta gått sämre hela oktober och november  känns det som så något fel gör jag ju...

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!