Bra start på året

3 januari, 2017

Kickade igång året med långdistans i söndags. 15 km i tung kall motvind på nyårsdagen.... Inte ett enda steg på den turen kändes bra och jag fick jobba hårt med min tråkiga inställning. Men jag tog mig runt på skaplig tid och det kändes så klart härligt efteråt.

Igår var det tänkt att jag skulle ha vilodag men jag hade så mycket energi att det blev en genomkörare på gymmet. Det känns i kroppen idag kan jag lova.

Inte helt optimalt med 7 km idag med andra ord men herregud, har ni sett vädret?! Strålande sol, vindstilla och -5° i Stockholm. Jag var bara tvungen att sticka ut. Stel i kroppen av träningsvärk hade jag så klart tänkt att jag skulle ha lång uppvärmning men det blev för kallt så jag skippade det. Belönades av runners high redan efter bara 2 km och resten av turen runt sjön var som att springa på marshmallows. UNDERBART!! 

Så sent som igår gnällde jag över bristen på utveckling i min kondition och styrka och idag hade jag kunnat springa hur länge som helst. Nöjde mig med mina planerade 7 km återhämntningslöpning i lugnt och behagligt tempo och avslutade med 3x60m tempo.

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!