Galet vad en kropp kan tåla!

5 januari, 2017

Ja tänk vad kroppen tål att utsättas för och orkar med. Helt otroligt! Galet! Kan ju bara titta på mig själv. När skolan slutade var jag galet trött i kroppen och hjärnan. Motivation var lika med noll. Träningen genomförde jag bara för att. Men nu….Helt andra puckar! Dom senaste 2 veckorna har jag pressat kroppen mer än någonsin, sprungit mer än jag gjort på dom senaste månaderna. Helt galet! Har ett helt annat fokus, målmedveten och tänk. Fattar inte att kroppen fortfarande sitter ihop och att jag orkar driva på den fortfarande…..Är nog fler än jag som undrar det….Har sprungit många mil!!! Skriver inte hur många eftersom jag inte vill att någon ska få hjärtinfarkt och dö…..
Hur har jag hittat ork, motivation?? Ja ni....Hmm….Finns nog flera svar. Har bla inte ätit min adhdmedicin sen skolan slutade. Har ett helt annat driv, ork utan den. Shit alltså!! Men måste nog äta den igen när skolan börjar. Kommer annars gå ihjäl….
Har också satt upp nya mål vilket har gjort att jag har hittat ny motivation, sporre att träna vidare.
Men det är precis det här behöver jag!! Hård och tuff träning! Då mår jag som bäst. Har några dagar kvar med denna tuffa träning. Sen börjar skolan och träningen kommer bli lidande. Måste planera veckorna bra och utnyttja den tid jag har.
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!