Oj, vd tiden sprang iväg...

6 januari, 2017

Det var galet länge sedan jag skrev en blogg. I många fall har jag påbörjat något men när jag väl skrivit klart har jag insett att det kanske inte är så jävla spännande för någon annan.

Det har liksom inte hänt så mycket spännande för min del rent träningsmässigt. Inte i övriga livet heller i och för sig, men ja, julfirande, nyårsfirande och jobb, som för de flesta andra.

Så nu blir det en nystart, både för säsongen och bloggandet.

Min säsong 2017 börjar ta form. Sedan tidigare är ju Ångaloppet inbokat ihop med min granne (eller, han bor några hundra meter ifrån mig) Ronny i lag "Ett jävligt snabbt lag" ihop med, i skrivande stund, ca 130 andra lag i mitten av augusti.

Igår köpte jag min startplats till säsongens andra A-lopp: Uppsala Triathlon, olympisk distans. De jävlarna har ju lagt om klasserna så nu finns det bara tävlingsklass; SM-deltävling och eliten på plats. Och jag... Hoppas det finns fler motionärer på plats så man inte hamnar alldeles sist. Nån ska såklart komma sist. Men det får gärna inte bli jag. Det är just nu oklart om cykelreglerna. Jag hoppas att min cykel är laglig men annars får ja försöka hitta en linje-hoj dagen till ära.

Det är skönt att ha ett bra, tydligt mål. Träningsplaneringen är inte helt klar ännu, men den kommer i ett framtida inlägg. Just nu ser det i stora drag ut såhär: Ett hårt pass, ett lugnt pass och ett längre pass för varje gren i veckan, ungefär, fram tilll våren kommer och tävlingsformen ska hittas.

 

Följ med!

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!