Nytt år - nya mål!

9 januari, 2017

2017 - det känns ju helt galet. Jag gilar inte att tiden går så fort. Ett år är ingenting. En fis i rymden. Men nu är vi här, anno 2017, och då gäller det att utnyttja all tid man har och ha så roligt man bara kan under tiden. Och bland det roligaste jag vet är att springa. Jag älskar det verkligen. 

När jag träningsmässigt summerade 2016 så landade jag på exakt 200 registrerade pass, 153 av dessa var löppass och jag sprang totalt 122 mil. Det är inte illa, varje runda var i snitt nästan 8 km lång. Det måste jag ju vara nöjd med, eller hur. Jag är ju trots allt en vanlig motionär. De övriga 47 pass jag tränat består av en salig blandning, mest promenader och simning och lite så styrka på toppen.

Nu spänner jag bågen lite högre och i år ska jag springa totalt 150 mil. Snittet blir då ca 29 km i veckan och det känner jag är hanterbart. Upplägget är att springa tre gånger i veckan med Mia, min bästa löparkompis. Vi kör som vanligt tisdag, torsdag och lördag. Efter lördagens pass summerar jag antalet sprungna kilometer och på söndagen springer jag det antal som återstår för att få ihop mina 29. För att veta om jag ligger i fas tar jag hjälp av min app Runtastic, varje kilometer ränkas ihop och jag ser enkelt hur jag ligger till för att nå mitt mål. Nu har det ju bara gått en vecka men det känns roligt att ha ett nytt mål och jag är peppad att klara det. Än så länge ligger jag på plus, förra veckan sprang jag totalt 35 kilometer. 

Så heja oss löpare, nu kör vi! I ur och skur blir vi starka tillsammans :)
//Linda

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!