Planering

7 februari, 2017

Veckan har dragit igång och med den även funderingar på nästa äventyr. Rundan i Tjolöholm var nog lika utmanande för madamen som hennes matte och duon höll en ganska låg profil resten av dagen. Bra utdelning med andra ord!

Alla de där ställena jag tänkt i flera år att jag skulle vilja prova springa på har nu börjat bli avprickade och inför veckans runda surfas det runt på kommunens aktivitetssidor, kartor tas fram och studeras och längder på rundor ställs mot varandra.

Mitt i alltihop tittade jag på nya avsnitt av en av poddarna jag lyssnar på och där hittade jag en riktig guldgruva: en intervju med Kristina Paltén! Behöver jag presentera henne närmare? Innehar världsrekordet på 48 timmars löpning på löpband, har sprungit från Istanbul till Stockholm med en kompis och nu senast sprang hon igenom hela Iran ensam. Riktigt inspirerande att höra denna lugna och ödmjuka norrländska berätta om sina äventyr och hur hon tränar inför den både fysiskt och mentalt. På hennes hemsida kan ni se en trailer från löpningen i Iran.

Men jag fortsätter väl att studera kartan över Sandsjöbackas naturreservat och drar upp planerna för vårt nästa äventyr.

Taggar

äventyrkartorlöpningplanering

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!