I mål!!!

12 februari, 2017

Nu är jag äntligen i mål. 100 dagars löpning 100 dagar i rad är nu avklarade!!! Vad jag ska göra imorgon vet jag inte. Jag ska i alla fall inte snöra på mig löpskorna. De får nog vänta ända till helgen.

Fredag och främst lördag denna vecka var det oerhört svårt att ta mig ut. Jag visste att det bara var några dagar kvar så det borde ha varit lätt. Motivationen borde finnas där när det är tre/två dagar kvar av hundra. Av olika anledningar gjorde den inte det. För två veckor sedan var det en som skrev till mig att: "Det kan jag visst göra men vad ska det tjäna till. Det leder inte till något". Det uttalande har följt mig sedan dess av många anledningar och igår tänkte jag så hela tiden när det gällde att ta mig ut. Visst kan jag göra det men vad ska det tjäna till. Jag blir ju inte en bättre löpare för att jag ger mig ut dag 99. Jag tror inte det i alla fall. Nu kom jag ut och jag anser att allt jag gör behöver inte leda till något. Jag behöver inte veta nu vad det leder till utan den insikten kan komma senare. Jag blev kanske inte en bättre löpare fysiskt men mentalt har den här resan varit viktig.

Jag har funderat över vad jag ska ge mig själv för belöning men jag tog kanske ut den i förväg när jag "spontanköpte" en insatslägenhet jag längtat efter i 17 år. Jag har som sagt var längtat efter att bo i den men jag trodde aldrig att det skulle bli av. Jag fick erbjudande om att köpa den en onsdag på kvällen men jag glömde bort det för jag var i Uppsala. Sen bestämde jag mig för att träffa ägaren på lördagen. När jag gick till fiket hade jag inte för avsikt att köpa något men helt plötsligt hade jag bestämt mig. Tänk hur det kan gå! Spontanhandla något jag längtat efter så länge och det utan budgivning. Bra för mig!

Nästa fokus blir nu Stockholm tunnel race 25 mars. Tyvärr är det samma helg som det är karateläger men, men. Jag kan ju inte få allt här i livet. Jag är glad att jag får något:)

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!