Kom igen nu!

19 februari, 2017

Nu har det gått en vecka sedan min utmaning att springa 100 pass på 100 dagar blev klar och efter det har jag inte sprungit en meter!!! I måndags och tisdags var det bara skönt att inte behöva fundera över om jag skulle springa. På onsdagen kände jag att jag verkligen ville ut och springa men av olika anledningar blev det inte av. Den enda träning som har blivit av den här veckan är karateträningen och det är inte fy skam det heller. Två gånger den här veckan och två helt olika pass men det är det som gör det roligt. Att träna på lördag förmiddag, eller morgon för mig:), gör att när träningen är klar så har jag hela dagen kvar. Det är en skön känsla.

Om 5 veckor är det dags för Stockholm tunnel race och jag måste ju börja träna inför det. Nu är det bara 8 kilometer så det går ju springa utan allt för mycket träning men jag vill ju njuta när jag springer och inte enbart önska mig i mål.

Jag funderar om jag ska ta upp "vanan" att springa varje dag igen. Varje dag förutom torsdagar för då blir det stressigt om jag ska hinna med karaten också. Det var ganska skönt att inte tänka utan bara byta om och ge mig ut och springa. Det svåraste var att jag inte fick till några längre lopp utan det blev korta pass nästan hela tiden. Nåja, jag får kanske börja det "nya" livet igen imorgon. På det igen bara!

Veckans mantra får bli: Kom igen nu. På det igen bara! Det finns massor av "problem" du kan lösa medan du springer, med ett leende!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!