Löpningen och hälen

28 februari, 2017

Ja vad har hänt sedan sist...sprang 1,5 km och fick gå hem för det var en sån där dag som var mindre rolig.
Bestämde mig att försöka ut och springa i 1,30-1,45 tim för att försöka komma lite längre i träningen inför Göteborgsvarvet men det blev drygt 8 km och fick gå springa gå, troligtvis för jag hade tagit på mig äckliga tjocka knöliga löparstrumpor som jag hade köpt billigt. Fick stanna två ggr och ta av skorna och försöka rätta till , fötterna ville domna och det var bara obekvämt.
Men nu har jag lärt mig det till nästa gång :)
Jag har fortfarande ont i min häl. Men igår testade jag nåt nytt som jag fått av en kollega på jobbet. Hon är fr Vietnam och den oljan var det krut i. Kändes mkt bättre, klart det inte försvann..men smärtan lindrade mkt. Det är så olika oxå fr dag till dag.
Igår var jag uppe i Råda och sprang intervaller med Lidköpings vsk och jag känner för det mesta ingen plågsam smärta just vid löpning utan värst när jag går så mkt i jobbet. Trött på min häl!!

Imorgon är det tänkt att jag ska ut och springa på "okänd" mark i närheten och hoppas det ska gå bra . Måste öka nu om jag ska klara Göteborgsvarvet . Tur man ändå varit med i Vinterserien och hållt igång löpningen . Då är ju iallafall distansen mellan 11-12 km . Men nu är det dags att lägga på lite. OM jag orkar. Men jag vill ju verkligen börja öka nu.

Må gott!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!