Diskvalificering?!

12 april, 2017

Snart e det dags, Österlen Spring Trail, nerverna är lite upp o ner precis som det ska vara... kanske tack vare lite förändringar och mål i mitt nya samarbete.

 
Vilket lopp detta kommer att bli, på alla plan :-D men framförallt deras miljöpolicy som är något utöver det vanliga och något att ta efter för alla andra arrangörer. Vilken utmaning att ta sig an!! Undrar om någon vågar...
Inte en plastmugg i sikte, inga fula gel-paket längs spåret och ett ansvar hos alla som ingen kan avsäga sig ifrån då det står klart och tydligt i deras PM:
 
OBS! Nedskräpning = direkt diskvalificering!!!
 
Alla löpare får ta med sig en egen mugg, flaska eller ja vad det nu må vara de vill förtära sin dryck i under loppet... och tänk - sen kan löparna återanvända sina fina muggar (om man köpt sånadär som går att trycka ihop o lägga i sitt bälte/rygga) på resten av årets lopp och bidra till en lite bättre miljö för alla.
Österlen Spring Trail - ett medvetet lopp på många plan, rekommenderas varmt!
 
 
 
...och nu en fin övergång till All Hands on Deck, smidigt va ;-) som jag har fått en sån härligt möjlighet att samarbeta med, stolt och förväntasfull.
 
AllHandsOnDeck
 
"Vem som helst med pengar kan köpa sig till vilken plats som helst...
 
Vi på All Hands on Deck låter hellre vår kompetens visa att vi är rätt partner för jobbet.
 
Vilket bättre sätt att visa det på än att tro på de som med järnvilja och förutsättningar visar var de hör hemma! "
 
Med den motiveringen valde de just mig att följa och stötta, nervöst! Men kommer att bli en härlig resa på alla håll, för alla parter och för mitt stora intresse - löpning och träning över huvudtaget.
 
Over and out tillsammans med mina fjärilar i magen ;-)
Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!