Min nya Träningskompis Pernilla

13 april, 2017

Köpte ju en löparklocka förra veckan som var tidigare använd, trots att den köptes direkt på Elgiganten. Nåja, jag har ett presentkort att plocka upp och klockan går att fabriksåterställa. Nästan. Tidigare användarens pass är borta men klockan heter fortfarande Pernilla när den ska synkas med mobilen.

Så nu har jag en träningskompis som heter Pernilla.
Hon är oftast snäll, till skillnad från min elaka träningsantagonist Garmin. Garmin är en elak jävel, framförallt inomhus. Går för långsamt och visar för få watt.

Pernilla fick följa med ut imorse på 5*3 zon 5-intervaller plus uppvärmning och nedjogg. Hon körde hårt med mig, min puls nådde över 200 tre gånger, över 190 ytterligare tre.
Men jag gick ut lite för hårt, var första gången jag körde det här passet. Redan tredje intervallen var dålig, likaså fjärde. På sista var jag med i matchen igen. Härligt trött sista 2-3 km hem i lätt jogg.

På mig är det magen som ger upp först när jag kör hårt, den närapå krampar fort och det känns som att jag måste stanna och skita när som helst, tills intensiteten sjunker, då hinner syret in i musklerna och krampkänningen släpper...

Stela muskler, nöjt psyke. Tack för passet Pernilla, vi ses om några dagar igen

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!