Eufori

17 april, 2017

Detta lopp!!!

Lycka, energi och glädje tillsammans med vattenfall, svett, gyttja och korv stroganoff så sammanfattar jag det eller ja helt enkelt EUFORI :-D Jag har aldrig upplevt ett så roligt, jobbigt och fantastiskt spännande lopp tidigare (har iofs inte gjort så många) men detta loppet slog även många andra upplevelser i mitt liv.

Allting bara flöt på, tempot var perfekt och absolut inga pollen i luften som kunde förstöra. Varje gång det fanns tillfälle att trycka på så bjöd kroppen till och med lätthet kunde jag öka tempot. Det var backar utöver det normala och jag är glad att jag bor där jag bor, även om jag ibland knorrar att jag vill ha en runda utan backar. Det var smala stigar som gav hisnande känsla i magen när det på ena sidan om stigen var ett brant stup och lika brant uppför på andra sidan, tungan rätt i mun. Det var ca 10 cm djup gyttja 80% av rundan och däremellan passerade man i ån eller väldigt långa djupa vattenpölar, det var tungt det var kallt och det var snöstorm och ändå skulle jag lätt göra om det under exakt samma förhållanden :-D

Eftersom min mage inte fungerar alls med proteinbars eller energigel måste jag vara noga med att ladda med naturliga, mat alltså, resurser och med lite planering (och världens bästa man som lagat och langar mat) och efter att ha kollat igenom banprofilen ordentligt så gick det för familjen att stanna vid de ordinarie vätskestationerna och serva mig med mat - korv stroganoff - som gjorde susen för mig. Men allra mest kärleken när jag hör sonen: Heej mamma! och sen få ge en snorig puss på mannen samtidigt som stroganoff ska ner och jag ger mig iväg... Troligen mest romantiskt i mitt huvud :-P

Ni som vet och till er som inte vet - känslan när man ett par dgr efter tar en promenad (läs: trallar runt med ett leende trots att det snöar i April) i skogen och både kropp och knopp vill ta en löprunda, den är oslagbar. Då har iallafall jag fått en ordentlig kick!

Med ömma ben och muskler jag inte visste fanns har jag nu landat... och jag längtar redan efter nästa utmaning ;-) nästföljande månad blir spännande och jag hoppas verkligen inte att jag brände ut alla mina krafter nu i helgen. För nu e jag på G!

Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!