Löploppet The Color Run – har två enkla regler

19 april, 2017

The Color Run får nya ägare i form av FAB Media och arrangören vill erbjuda alla löpare ”The happiest 5K on the planet”.

 

Löploppet The Color Run har två enkla regler: du ska börja springa i vita kläder. När du kommer i mål ska allt det vita vara täckt av färg! Nu står det klart att loppet får nya ägare i form av FAB Media som är ett helägt dotterbolag till Aller media.

– The Color Run är ett perfekt tillfälle för annonsörer att möta tusentals löpare i ett unikt sammanhang. Varumärket har redan en stark relation till Baaams målgrupp och kombinerar en aktiv livsstil med fest. Det känns jättespännande att producera och marknadsföra ett så starkt event som The Color Run under Baaams flagg, säger Shatilla Holm, eventchef för Aller media.

the color run sverige


LÄS OCKSÅ: Saker att tänka på inför ett lopp – långt som kort

The Color Run är ett globalt lopp som grundades 2011 med målet att föra samman människor och göra världen till en lyckligare, friskare plats. Loppet har som avsikt att skapa en upplevelse utöver det vanliga genom att erbjuda löpare ”The happiest 5K on the planet”.

the color run sverige


Globalt har över sex miljoner personer deltagit i The Color Run och i Sverige har loppet genomförts sedan 2012 och riktar sig till personer i åldern 18-35 år.


– Vi på Baaam brinner för att inspirera och engagera och det är vad The Color Run handlar om. Alla färger och former är lika välkomna, precis som hos Baaam. Nu längtar vi, säger Sara Grundberg, ansvarig utgivare för Baaam.

Det första loppet i Baaams regi kommer att gå av stapeln den 17 juni i Tantolunden i Stockholm.

 

LÄS OCKSÅ: Jessica Almenäs: "Jag går i gång på utmaningar"

LÄS OCKSÅ: Intervallträning – så får du bättre kondition

Shoppingtips från Allt om Löpning


Det är alltid kul och trevligt att förnya träningsgarderoben! Nya löparskor, tights och löpartröjor att träna i inför din nästa utmaning hittar du hos våra vänner på Sportamore med ett stort utbud till bra priser och framförallt: 

  • Fri frakt och fria returer
  • 30 dagars öppet köp
  • Prisgaranti på allt

Klicka här för att komma till löparprylarna


Av: Johnny Axelsson
Foto: Pixabay, Pressbild

 

Gilla:

Senast bloggat

Inga aktuella bloggar hittades.

Gilla Allt om Löpning på Facebook!