Nu närmare det sig Varvet

14 maj, 2017

Ja nu är det inte lång tid kvar, Göterborgsvarvet för första ggn och en halvmara för första ggn. Träningen har tyvärr inte gått som planerat men jag hoppas på att ta mig runt. Mitt mål är 2:30 men jag blir inte ledsen om det blir längre , bara jag tar mig runt om jag så ska krypa över mållinjen hehehe .
Var ute och sprang 14 km för drygt 1 v sedan och det kändes bra. I tisdags sprang jag mitt personbästa på Vårruset 5 km. Igår stack jag ut för att springa långt typ 18 var tanken ... efter 2 km gick det inte, helt plötsligt hade jag ont i höger benhinna och bakom vänster knä (som jag känt av ett tag) ... jag gav upp och tänkte att jag vill inte dra på mig några onödiga skador en vecka innan.
Ev ska jag ge mig ut på ett kort varv idag för att känna efter om det gör ont eller om det bara var en dålig dag igår , eller så får det bli arctrainer på gymmet.
Jag känner mig jättetaggad för Varvet och att springa med Team Sparbanken känns bara bra, Har redan börjat se över vad som ska packas ned, jag ska stanna i Göterborg fre-sön. Detta kommer bli en häftig upplevelse .
Dom säger Göterborgsvarvet är världens största halvmara....och det ska lilla jag springa...håll till höger ...håll till höger...Det är vad min hjärna kommer tänka under hela loppet och starka ben i backar/broar .
Frågan är om nu alla vätskestationer är på höger sida, hoppas inte någon springer över mig hahaha .
Må gott alla! Kämpa på till alla nybörjare framförallt !!
Gilla:

Gilla Allt om Löpning på Facebook!